Där ingen annan kan vara


Där ingen annan kan vara, det är där du går
Du är den som in i det djupa når
Du trotsar skuggorna som försöker jaga dig bort
Muren som ska hålla dig ute är allt för kort
Vet inte vad du gör för att klara varje hinder jag byggt
Men från dig blir aldrig mitt innersta tryggt

Du kan vara mild som en vind som leker med mitt hår
Men vinden kan förvandlats till en storm där jag står
Och som regnet i stormens vrede rinner tårarna på min kind
Ack vad jag fruktar när jag känner den ömmaste vind

Jag vill att du ska älska mig för att jag är jag
Men på något sett så är jag ändå för svag
För jag blir aldrig bra nog för att fylla alla dina krav
Dina ord blir ditt vapen och jag blir för dom en slav
Även om jag försöker kan jag inte lura mig själv med att ljuga
Jag förblir en människa som aldrig kommer duga

När nätterna kommer och jag ligger vaken för dina tankar i mig skriker
Jag blir den i slutet av dagen som alltid dig sviker
Jag försöker lista ut vad det är som jag gör fel 
Men jag finner aldrig svaren, inte ens en del
Jag får vakna imon åter med dig redo säga vilken besvikelse jag är
Och jag vet att jag åter kommer ligga i sängen och fråga det här
Varför är det så här, varför kan inte jag någonsin vara god nog åt dig
Vad är det som igentligen är fel på mig

Du är den enda som kan skada där annars jag har försvar
Du är den enda som kan ta från mig och lämna ingenting kvar
Du är den enda som kan riva sönder mitt inre lika lätt som ett blad
Du är den enda som kan få mig att skriva denna rad....

Du är den du är och jag älskar dig, så varför kan inte du säga detsamma till mig?

That is how the story goes

 

Hejsan allesammans...Jag har haft lite tråkigt och alla vet vad som händer när Bubba har tråkigt^^ han tar massa egobilder XD. Så ni får helt enkelt stå ut med att jag lägger upp dom. Mohahaha 8D

Idag har varit en okey dag. Jag hade sovmorgon och sen vid 10.00 så var jag på väg Till ABC. Jag hade skit ont i magen och var trött för jag försöker dra ner på kaffet O.o. Först tog jag ett EKG. Det mäter visst olika saker i kroppen. Sen gick vi och visade det för någon tant som var jätte trevlig^^ Hon kollar på resultaten från EKG och det första hon säger är. Jag ska se om jag kan hitta läkaren. Gud asså. Det är ju vad man verkligen vill höra O.o Fatta att man blev lite rädd!! Hon kommer tillbaka utan någon större succe. Hon hittade honom inte men hon ska visa honom papprena när hon får tag i honom. Sen klagade hon på min låga hjärtfrikvens. Så inget nytt.

 

Sen tog hon lite blodprover. ASSÅ hon tog nog en liter typ för sen när jag ställde mig upp så snurrade det fina lilla rummet lite O.o..Efter det fick jag åka hem för jag hade ont i magen så ville inte till skolan. Så jag fick åka hem:)

Efter det har jag inte så mkt. Jag har suttit och sett på will and grace :) sprungit och tränat lite. Tagit egobilder såklartXD  Sen rakade jag mina ben för första gången idag:O FAAAN vad ont det gör (ursäkta min franska^^)

Använde någon apparat och asså..allt jag har och säga är... AJ!!!

Klarade ett ben sen tog jag en varnlig rakhyvel^^ God bless my rakhyvel. Kände inte ett skit. Och nu är mina ben lena och fina^^ Varsågod och tafsa på dom :3 hehe

 

Jag har verkligen mått skit dom sista dagarna. Men denna kvällen har gjort så jag mår alla fall lite bättre. Vi får hoppas det fortsätter stiga.

 

Kyssar och kramar allesammans, hoppas ni ler en stund varje dag :) <33


Beauty is a feeling...feel it, you will be it <3


Hours in words

Idag har jag varit lite duktig fatiskt :3 Jag gick upp vid typ 12. Åt frukost och satt vi datan och såg på will and grace ^^ Efter det gick jag ut och sprang en runda sen så tränade jag lite i gymmet. Ska bli lite starkare och fastare har ja tänkt ;D Efter det har jag varit helt slutXD Legat och degat men snart ska jag äta och sen ska jag sticka till Frida. Vi ska ha lite mysigt och så. Har inte blivit av men nu så ska det de 8D Yeeeaah. Hoppas alla får en mysig kväll för imon är det skola igen-.- Suck.

Men har inte mkt mer att säga efter detta så puss och kram på erXD <333



Låtarna är så underbar asså och hon som sjunger är helt fantastisk. Hon spelar bland annat i filmen A walk to remember. Om ni inte har sett den så borde ni det. En av världens bästa filmer asså :3 <3

Mandy Moore – Stupid Cupid
Mandy Moore – Only Hope
Mandy Moore – It's Gonna Be Love
Mandy Moore – I Could Break Your Heart Any Day Of The Week
Mandy Moore – Cry

Capture the day if you can


Dagarna som har varit var väldigt mysiga :3 alla gillar min nya frisyr, tror jag allafall. Jag gillar den allafall...den är mysig att klappa ^^ och tänk sen när friskt blont vackert hår kommer växa ut. Yeeeaaah 8D Jag har varit med Lilly och louise i helgen. Vilken överasknin ;D jag vet. Men kan inte vara utan dom^^<3 mina gullepluttar! Vi gick lite på stan och så. Lilly bjöd på fika :D hon är så snäll den rikemansungen ;D  Sen åkte vi hem till lilly och mös. Vi såg film och åt massa O.o...Det var niice ^^ lite våldtagning hände såklart. Men man måste ju göra sig förtjänt fikan så lilly fick detXD Gud asså. Vi är crazy på riktigt!!!!

Och när vi sov så börjar louise göra stöningar och ryckninar...hon säger att hon gör så när hon drömmer. Är typ så varje gång vi sover över. Men jag tror hon gör något annat, you dirty slut ;D hehe...och sen gick hon i sömnen och gick rakt i i taket för det sluttarXD tyvärr såv jag då men hade gärna sätt det :3 MOHAHAHA 8D


Sen efter vaknat och städat huset pratiskt taget själv. Asså, jag kommer bli en bra hemmafru och jag kommer vara läcker i kläderna ;D Olala liksom ^^..Sen har jag åkt hem och degat. Mått lite dåligt idag. Huvudvärk, illamående och ont i magen...så sett p Will and Grace...det är så jävla roliga. Och will är het ;D grrr!!!
Men är väl typ det...vi hörs senare alla människor<3..hoppas ni har en trevlig helg <33




I can´t control it

Vet inte vad jag ska göra...

Mina dagar är olika men handlar alltid om samma sak...
Mina känslor är olika men är kopplade till samma sak....
Mina tankar är olika men alla är alltid om samma sak....

Vet inte vad jag ska göra. Jag gillar inte det jag ser. Spegelbilden blir bara bredare. Kläderna sitter bara tightare och tightare. Jag försöker kämpa och vissa dagar klarar jag det, andra faller jag. Jag vill bara känna mig vacker och gå ner för gatan med ett självförtroende som få har sett. Jag vill gilla det jag ser, insidan och ut. Önskar jag kunde vara den människan jag finner i mina drömmar.

Den bilden jag ser i mitt huvud blir aldrig den som finns i spegeln. Jag vill ha den smala midjan, jag vill ha dom smala benen. Jag vill ha den fasta kroppen men den blir aldrig min. Allt jag har är fett och överflödig hud. Det spelar ingen roll hur mkt smink jag använder, det går inte gömma sånna brister.

Hur kan någon finna det jag är vacker. Har aldrig varit, kommer aldrig att bli. Vem försöker man lura. Det som finns under alla fina kläder, lagret smink och en bubblig attityd kan ingen finna vackret. Kan ingen åtrå. Jag fruktar vad som finns där under. Jag skulle aldrig vilja utsätta någon för att se det som jag gömmer. Det är för hemskt. Ingen förtjänar att bli utsatt för det.

Jag vet inte vad jag ska göra asså. Det gör så ont. Smärtan är det som håller mig vaken under natten. Den låter mig aldrig glömma det. Och om jag ignorerar den så får jag uppleva vad den kan göra mig och får mig att önska att allting bara tog slut. Jag är en slav för dens vilja. Jag gör som den vill. Jag är inte stark nog för att säga emot den. Jag lever med den och den får göra såhär med mig. För vad ska jag annars göra. Den blir mitt ända hopp känns det som. Den får all min uppmärksamhet och resten glömmer jag. För den blir min enda shans att känna mig vacker....

Önska jag kunde vakna upp som den jag vill vara. Förlåt alla som jag sårar med det jag gör. Dom som suckar när jag måste stanna och kolla min reflection i allt som finns. Men jag kan inte säga nej...

förlåt


RSS 2.0